طرز تهیه کباب با برنج طعمی متفاوت و خوشمزه

[ad_1]

روآرو پلوهای مخلوط جایگاه ویژه ای در سفره غذاهای ایرانی دارد. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، مرصع پلو و … از انواع پلوهای مخلوط هستند که در مهمانی طرفداران خاص خود را دارند. کباب دروغ پلو نوعی مخلوط پلو است که با قرار دادن کباب تابه ای آماده در کنار برنج در قابلمه تهیه می شود تا با برنج بپزد.

به گزارش فرارو، پخت به این صورت باعث خوش طعم شدن برنج می شود; همچنین چون این غذا شباهت زیادی به تهچین دارد ظاهری زیبا و چشم نواز دارد. در این مطلب طرز تهیه کباب لای پلو به همراه نکات کلیدی و نکات مربوط به تهیه آن در منزل به شما کاربران عزیز ارائه می شود.

مواد لازم برای تهیه کباب پلو

برنج: 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز درشت: 1 عدد
پخته شده: یک چهارم فنجان
سپرده گوجه فرنگی: 3 واحد
نمک، فلفل تند، زردچوبه، پودر سیر: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم

دستورالعمل مواد اولیه

نارنجی

نکات مربوط به زعفران

سعی کنید همیشه از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. زیرا هر چه آب زعفران بیشتر دم کنید کمتر می شود و برای به دست آوردن رنگ دلخواه باید از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین روش جوشاندن زعفران بسیار مهم است. برای جوشاندن زعفران ابتدا زعفران را بدون افزودن شکر و شکر کاملا آسیاب کنید. سپس 2 قاشق چایخوری آب جوش و 2 قاشق چایخوری آب یخ را به 1 قاشق چایخوری اضافه کنید. افزودن یخ به زعفران ضربه وارد کرده و رنگ بیشتری به آن می دهد.

زعفران را در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید و در زمان استفاده در دمای اتاق بگذارید تا آب شود. بعد از هر بار استفاده مجدد، لیموهای باقی مانده را در فریزر قرار دهید. مراقب باشید زعفرانی که استفاده می کنید تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمیم زعفران مصنوعی است یا خالص. زعفران را بین انگشتان خود فرو کنید و فشار دهید. اگر روغن برنگردد؛ یعنی خالص است. زعفران مصنوعی معمولا براق است.

نکات گوشت

گوشت

معمولا وقتی از گوشت قرمز صحبت می کنیم، در مورد مضرات آن صحبت می کنیم. اما همانطور که می دانید گوشت قرمز سرشار از پروتئین است و بهترین غذا برای عضله سازی و تقویت بدن است. همچنین سرشار از امگا 3 است و منبع غنی آهن است و در پیشگیری از کم خونی بسیار موثر است. از طرف دیگر آهن به حفظ هموگلوبین در خون کمک می کند و از طرف دیگر باعث تسریع رساندن اکسیژن به قلب و مغز می شود.

گوشت قرمز منبع عالی ویتامین B است. این گروه از ویتامین ها برای متابولیسم بهتر ضروری هستند. همانطور که می بینید، گوشت قرمز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. مصرف آن در حد اعتدال ضروری است و مصرف آن یک یا دو بار در هفته برای بدن بسیار مفید است. اگر از گوشت بره در تهیه گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که گوشت گوسفند در فرآیند پخت ذوب می شود. پس باید سایز تابه کباب را زیاد کنید. توصیه می کنیم برای تهیه کباب کبابی تابه ای از گوشت چرخ کرده و بره استفاده کنید.

دستورالعمل برای پیاز

پیازها

اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز یک انتخاب عالی برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام و یا در سالاد و دیپ مصرف کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی نیز انتخابی عالی است. پیاز قرمز فیبر بیشتری نسبت به پیاز سفید و زرد دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظروف نیز استفاده کرد. علاوه بر این، برای گریل، سالاد و ساندویچ انتخابی عالی است. پیاز قرمز با غذا به اندازه کافی طعم خوبی ندارد. در نتیجه از آنها برای پخت و پز استفاده نمی شود.

طرز تهیه کباب با برنج

ابتدا پیاز را له کنید و در ظرفی بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و موم روی پیاز بگذارید و کمی زعفران اضافه کنید. حالا گوشت و پیاز را خوب ورز دهید تا کاملا با ادویه ها مخلوط شوند. کف ماهیتابه را با کمی روغن بیشتر چرب کنید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. کباب های آماده شده را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و حرارت را کم کنید تا آرام آرام بپزد. دو طرف گوشت را به این ترتیب سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن کیک در جمجمه آن را می گذاریم و گوجه ها را در همان قابلمه با روغن نیشکر سرخ می کنیم.از قبل مانده است.

3- پس از شستن برنج، آب داغ و نمک را اضافه کنید. به اندازه ای نمک اضافه کنید تا طعم آن بهتر از حد معمول شود. اجازه دهید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج را حداقل 3 ساعت با نمک خیس کنید تا کیفیت بهتری پیدا کند. اگر وقت دارید حتما یک شب خیس کنید. برای آبکش شدن برنج، حدود دو سوم آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت دهید. نمک به آن اضافه کنید. هنگام جوشاندن آب، باید برنج را اضافه کنید. آب اضافه شده به برنج را بریزید و در آن خیس کنید و برنج خیس خورده را در آب در حال جوش بریزید.

باب لای ایلو

حرارت برنج پخته شده نباید کم باشد و شعله آن متوسط ​​به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب بجوشد. وقتی آب دوباره به جوش آمد، برنج را چند بار با فاصله و البته با احتیاط هم بزنید تا دانه ها باز شوند. مراقب باشید برنج را خرد نکنید. برنج را باید حدود ده تا چهارده دقیقه بجوشانید. البته زمان پخت برنج به نوع آن بستگی دارد. برنج زمانی که دانه جوان است برای زهکشی مفید است. اما مغز هنوز سخت است.

پس از آبکش کردن، برنج را آب دهید. سپس آب سرد را به برنج اضافه کنید تا عمل آوری دانه متوقف شود و همچنین نمک مخصوصی که بین دانه ها جریان دارد تا از شور شدن برنج جلوگیری شود. اگر برنج بالاتر می‌خواهید، وقتی برنج جوش آمد، نصف فنجان آب سرد اضافه کنید. این کار برنج را شوکه کرده و آن را بلندتر می کند. مراقب باشید از وسط برنج آب سرد اضافه نکنید. در عوض دور برنج را کمی اضافه کنید.

حالا کف تابه نچسب کمی روغن بریزید و مایه دلخواه را روی آن قرار دهید. کفگیرهای چند دانه را داخل قابلمه بریزید. سپس کباب های آماده شده را داخل برنج بریزید و گوجه فرنگی های سرخ شده را روی آن قرار دهید. باقی مانده برنج را داخل کباب و گوجه فرنگی بریزید و در آخر روی برنج کمی روغن و زعفران بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. بعد از پختن برنج، لبلو کباب شما آماده است که می توانید آن را در غذا برگردانید و نوش جان کنید.

[ad_2]

Roy Christensen

متخصص اینترنت دانشجو. نینجا فرهنگ پاپ. علاقه مندان پرشور توییتر.

به شبکه اجتماعی وب سایت اصلی نات کوین خوش آمدید!
معرفی خرید پلی استیشن پلاس اکسترا
معرفی سئو گروه تلگرام @SEOPREM
استعراض نات کوین: راهنمایی جامع برای ارزیابی این جدیدترین رمزارز
شرط بندی انفجار: راهی جدید برای کسب درآمد آنلاین
تازه‌واردان راهنمای ابتدایی به سایت شرط بندی
تماس با ما