[ad_1]
انتخاب های محبوب: ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که همانطور که مهمانان قول داده اند، برنج شما بسیار نرم یا به اصطلاح چروکیده شده باشد. در این مواقع اگر وقت کافی دارید می توانید به سرعت شروع به تهیه برنج جدید کنید یا با آن غذاهای جدید (برنج شبات، سوپ، سوپ، شیر برنج، کاکائو و …) درست کنید. اما وقتی مهمان دارید و وقت آشپزی ندارید، بدون شک برای خودتان متاسف خواهید شد.
متأسفانه وقتی برنج زیاد است، نمی توان آن را ترمیم کرد، اما با راهکارهایی می توان برنج را بهتر و با دانش تر جلوه داد. در ادامه ۱۰ راهکار ذکر شده در سایت دلبرانه برای بهبود فرآوری برنج را می خوانید تا در مواقع ضروری مفید واقع شود.
1. زیاد هم نزنید
به یاد داشته باشید: اولین کاری که باید انجام دهید این است که شروع به بررسی نرمی برنج نکنید، بلکه آن را بردارید و با هم هم بزنید، زیرا این کار باعث می شود دانه ها نرم تر و چسبناک تر شوند.
. برنج را بشویید و در آب سرد بریزید
اگر برنج هنوز آبکی است اما نرم است (چه نیم پز یا آب پز) بلافاصله آن را با آب سرد یا یخ بشویید. این کار لعاب اضافی برنج را از بین می برد در حالی که آب سرد برنج را نرم تر می کند.
3. آن را در ته قابلمه قرار دهید
اگر برنج فرنی است حتما آن را ته قابلمه قرار دهید (مثلاً از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده کنید)، سعی کنید قابلمه لایه اول را درست کنید. به این ترتیب اگر مردم عصا بخورند (به دلیل نرم و رنگ پریده بودن آن) می توان از آن زیر غذا استفاده کرد. علاوه بر این، ته طلایی جذاب قابلمه، مهمانان را از لطافت برنج دور می کند.
4. برنج را چرب کنید
معمولاً برای سلامتی و تغذیه روغن اضافه نمیکنید، اما وقتی برنج پخته شد باید روغن یا پنیر را به برنج اضافه کنید که روغن داغی است زیرا باعث ترک خوردن دانهها میشود و وقتی برنج پخته میشود خیلی کمک میکند. نرم شود و سپس ظاهر برنج خود را بهبود بخشد، پس حتما این کار را انجام دهید. حتی برنج شما هم کمی چرب از حد معمول است. اما مواظب باشید زمانی که روغن داغ است نسوزانید زیرا وقتی به برنج اضافه می شود بوی بدی ایجاد می کند.
5. به هیچ وجه آب اضافه نکنید
برخی از افراد دوست دارند یک قوطی آب (معمولاً نصف فنجان) به بخار آب اضافه کنند و آن را بپزند. وقتی برنج پخته شد اصلا این کار را نکنید. چون الان باید تمام تلاشمون رو بکنیم که آب اضافی برنج خارج بشه تا زیاد چسبنده نشه، برنج اضافه نکنیم!
6. در قابلمه را باز بگذارید
بله، به نظر می رسد که BT برای من مناسب نیست. توجه داشته باشید که وقتی برنج دم کشیده و در قابلمه بسته می شود، بخار آب به صورت قطرات آب به برنج شما برمی گردد و آن را نرم و لطیف تر می کند. سپس در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید تا آب تا یک قطره نهایی تبخیر شود. نگران برنجی که قرار است پخته شود نباشید، زیرا برنج شما در حال حاضر زیاد است!
7. از دستگاه تنفسی استفاده نکنید
همانطور که در بالا گفته شد، استفاده از شیر نارگیل مانند جوشاندن برنج است، اما حالا می خواهم آب برنج بهتر تبخیر شود، نه تنها از کیسه استفاده کنید، بلکه آب را هم نبینم و آب آن تبخیر شود.
8. آتش را اضافه کنید
افزودن شعله آب اضافی برنج را از بین می برد، آن را کمی خشک می کند و ظاهر آن را بهتر می کند. اما مراقب باشید برنج نسوزد. به این ترتیب برنج بدبو خواهید داشت و مشکلاتتان دوچندان می شود.
9. پس از آماده شدن، حرارت را خاموش کنید تا خنک شود
منظورم سرو برنج سرد و یخ نیست، اما همین که چند قطره برنج دم کرده را بیرون بریزید، کافی است تا نرم شود.
10. در قالب سرو کنید
همانطور که می دانید برای سرو قالب لازم است برنج نرم تری برداشته شود تا به این بهانه که می خواهید قالب آماده (قالب گرد، دل گل و …) برنج را کمی نرمتر بگذارید. ).
اگر تجربه نجات برنج بیات را دارید، آن را با ما در میان بگذارید.
[ad_2]