[ad_1]
سرآشپز پاپیون – وب سایت شایلی: کیک سیب و دارچین یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین کیک هاست که طرفداران زیادی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک بی نظیر را به شما آموزش دهیم.
عناصر
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- ماست: 1 پیمانه
- سیب: 3 عدد
- کره: 50 گرم
- روغن خام: 1/2 فنجان
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری در هر سر
- شکر: 1 پیمانه
طرز تهیه
1. پنیر را آب کنید و در ظرفی بریزید و شکر و آبغوره را اضافه کنید و مایع را با همزن خوب بزنید تا رنگ شود.
. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ در مخلوط کن بزنید تا یک تخم مرغ اضافه شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ وانیل و نصف پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره با مخلوط کن مخلوط کنید.
3. ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
4. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار بمالید تا نرم شود و مخلوط خود را یکی یکی اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید.
5. قالب را رنگ کنید و ته آن یک کاغذ ضد آب بگذارید (قطر قالبم 24 سانتی متر است) و مواد کیک را داخل قالب بریزید.
6. ابتدا سیب ها را بشویید و اگر می خواهید پوست آن ها را بگیرید و نازک برش دهید، تکه های آن نه خیلی نازک و نه خیلی نازک باشد.
7. مواد کیک را در قالب قرار دهید زیرا مواد این کیک با پنبه پوشانده شده است. به شکل یک گل در بیاید.
8. بعد از اینکه همه برش ها را آماده کردید، بقیه پودر دارچین و یک قاشق چایخوری پودر قند را به سیب ها بمالید و قالب را به مدت یک ربع در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.
9. پخت این کیک حدود 50 دقیقه تا 1 ساعت زمان می برد، بهتر است بعد از 50 دقیقه با مسواک تست کنید. بعد از پخت، گریل را به مدت دو تا سه دقیقه باز کنید تا کیک طلایی شود.
[ad_2]