[ad_1]
سرپرست وزارت صنعت و لوازم خانگی گفت: سامانه جامع معاملات را راه اندازی کرده ایم تا تولیدکنندگان بتوانند بر اساس ساختار هر محصول فاکتور بنویسند. از ابتدای آذرماه کمیته نظارت بر بازار تشکیل شده و تمامی برندها پیگیری شده اند.
به گزارش وزارت صنعت، «محمد وصالی گامساری» گفت: قبل از تحریمها، ۷۰ درصد بازار لوازم خانگی متعلق به برندهای کرهای بود که از سال ۹۷ تا ۹۹ با کمک صنعت لوازم خانگی، تولید شد. از 8.5 میلیون دستگاه به 15.5 میلیون دستگاه در سال می رسد که تولید ما را 80 درصد افزایش می دهد.
رئیس دفتر صنعت و بازرگانی وزارت صنعت افزود: شاید آن روز، روزی باشد که محصولات مصرفی ملی باید با کد ملی ثبت شوند و شاید اتفاق بدی رخ دهد. “
وصالی افزود: این صنعت 300 هزار نفر مشغول به کار است که درآمد آن 6 میلیارد دلار است و واحد ما حدود 500 واحد دارد که البته تا 800 واحد تولیدی داریم که ظرفیت خالی دارد.
وی با اشاره به افزایش 100 تا 120 درصدی برخی محصولات از جمله یخچال ساید و دوقلو اذعان می کند: در مورد خشکشویی تولید بیشتر است و خوشبختانه افزایش قیمت نداشتیم و این افزایش سالانه زیر 20 تا 30 درصد است. “
رئیس اداره صنایع و لوازم خانگی وزارت فواید عامه و ترانسپورت با بیان اینکه مواد اولیه واحدهای تولیدی کشور در دو سال اخیر به دلیل نرخ ارز به طور متوسط 60 درصد افزایش یافته است، گفت: در سال 2018، مواد اولیه واحدهای تولیدی کشور افزایش یافت. به عنوان مثال، قیمت های جهانی ماژول های تلویزیون 30 درصد، یخچال ها 20 درصد و رنگ ها، پیش رنگ ها، یخچال ها و ماشین های لباسشویی به طور متوسط 60 درصد از آن زمان افزایش یافته است. 1997.
وی افزود: اتفاقی که در حال رخ دادن است این است که از هفته دوم، سوم دی ماه برخی واحدهای تولیدی طبق روال عادی سالیانه خود 12 تا 13 درصد افزایش قیمت دارند.
مردم باید از ما انتظار داشته باشند که این اتفاق بیفتد. با جمع آوری مجموعه ما، حدود پنج برند بلافاصله سقوط کردند.
وصالی همچنین با بیان اینکه این واحدهای تولیدی مسئولیتی در قبال افزایش قیمت خود نخواهند داشت گفت: سامانه هوشمند ثبت سفارش ما ارتباط مستقیمی با رضایت مشتری و اتفاقات و البته تامین مواد اولیه، ارز و ثبت سفارش دارد. دستور آنها لازم الاجرا خواهد بود ضمن اینکه تخلفات واحد تولیدی از طریق سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده و تعزیرات رصد می شود.
وی با اعلام اینکه برند متخلف به مسیر همکاری بازگشته است، گفت: برندی که با ما همکاری نمی کند ممکن است دو یا سه برند بیشتر نباشد که قطعا محصول انتخابی ما (یخچال، ماشین لباسشویی، تلویزیون) نیست. و اجاق گاز).
رئیس اداره صنایع لوازم خانگی و دفتر وزارت فواید عامه و ترانسپورت در مورد کیفیت لوازم خانگی نیز خبر داد که: از واحدهای 100 درصدی تولیدی، کیفیت 50 تا 60 درصد، واحدهای تولیدی هنوز خوب است و هر دو صادر می شوند. لغو شد؛ مردم بدانند که محصولات ایرانی به خارج از کشور می رود و برچسب خارجی یا کره ای می خورد و به خانه برمی گردد و مردم با خیال کالای خارجی آن را می خرند.
[ad_2]