[ad_1]
مقامات آمریکایی روز سه شنبه گفتند که حواله را به یک حساب امن توقیف کرده اند. 3.6 میلیارد دلار آمریکا در سال 2016 به سرقت رفت.
به گزارش یورونیوز، این بیانیه مطبوعاتی کلاهبرداری در دنیای مجازی را به عنوان برجستهای از هیجان ایجاد شده پیرامون ارزهای دیجیتال کمتر شناخته شده به ارمغان آورده است.
سوالی که در ذهن بسیاری از طرفداران دنیای ارزهای دیجیتال ایجاد می شود سرقت در دنیای مجازی است؟
بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال مانند سایر کالاها در خارج از دنیای مجازی و در حین مبادلات معامله می شوند. سرمایهگذاران و کسانی که مبادلات ارزهای دیجیتال را تسهیل میکنند، اغلب با مکانیسمهای متمرکزی که سازمان را تنظیم میکنند مخالفند.
این می تواند امنیت فرآیند معاملات ارزهای دیجیتال را به خطر بیندازد.
مانوئل والنت، یکی از بنیانگذاران Quinhaus، یک شرکت تجاری فرانسوی ارزهای دیجیتال، میگوید: «پرتفوی سایتهای مبادله ارز دیجیتال همیشه بسیار بزرگ است.
او افزود: «اما به یاد داشته باشید که اینها سرورها یا دستگاهها هستند. “گاهی اوقات مجرمان می توانند این سرورها را تخریب کرده و پول بدزدند.”
شما اشاره می کنید که بیشتر این مشکلات ناشی از سطوح پایین امنیت است. الکساندر استاچچنکو، یک شرکت مشاوره مالی در KPMG، اعتراف کرد که مشکلات امنیتی وجود دارد و گفت که برخی از صرافی ها همچنان رمز عبور را در سرورهای خود ثبت می کنند.
او گفت: “به این ترتیب، اگر وارد سرور شوید، می توانید رمز عبور را بدزدید.”
او افزود: «وقتی رمزهای عبور را میدزدید، بیتکوینها را از یک آدرس به آدرس دیگر منتقل میکنید و مردم به آن بیتکوینها دسترسی نخواهند داشت».
هک بلاک چین
اساس ارزهای دیجیتال بر پایه بلاک چین است. تمام جزئیات تراکنش های ارز دیجیتال در بلاک چین ذخیره می شود. روابط زنجیره ای و قفل مانند بین هر بلوک تغییر مجموعه ای از کدها را بدون تغییر کل زنجیره غیرممکن می کند.
با این حال، یک نظریه وجود دارد که اگر یک گروه بتواند بیش از 50 درصد از یک بلاک چین خاص را بدست آورد، می تواند تراکنش را بازنویسی کند. صرافی ارزهای دیجیتال ادعا می کند که در طول حمله سایبری سال 2019 نیز 200000 دلار از دست داده است.
با این حال، کارشناسان بر این باورند که در بازاری مانند بیت کوین، هک بلاک چین ارزهای دیجیتال اصلی غیرممکن است.
اریکا استنفورد، نویسنده کتابی در مورد ارزهای رمزنگاری شده میگوید: «این به دلیل انرژی مورد نیاز بیتکوین دیگر کار نخواهد کرد.
جرایم مربوط به ارزهای دیجیتال
بسیاری از کلاهبرداریهای ارزهای دیجیتال با استفاده از روشهای سنتی اخاذی و کلاهبرداری به جای فناوری انجام میشوند.
در جریان این کلاهبرداری ها، سارقان خواستار پرداخت هایی در قالب ارزهای رمزنگاری شده بودند.
یکی از رایج ترین کلاهبرداری ها در بازار رمزارز مشابه ترفند پانزی است.
در مدل پانزی، سرمایه گذاران اولیه بازدهی غیرعادی بالایی دارند. به این ترتیب کلاهبرداران موفق می شوند سرمایه گذاران را متقاعد کنند.
در دنیای ارزهای دیجیتال، کلاهبرداران با الهام از ترفند پانزی، قیمت ارزهای دیجیتال خود را بالا میگذارند تا بتوانند تمام ارزهای دیجیتال خود را پس از بالاترین قیمت بفروشند. به این ترتیب سرمایه گذاران پس از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال، سرمایه خود را از دست می دهند.
این شکل از کلاهبرداری به دنیای ارزهای دیجیتال محدود نمی شود، بلکه تخمین زده می شود که سارقان در سال 2019 7 میلیارد دلار درآمد کسب کنند.
اریکا استنفورد میگوید: «کلاهبرداری اصلی چندان در مورد ارزهای دیجیتال نیست، بلکه بر اساس این باور است که مردم میتوانند سریعاً پولدار شوند تا مردم را به سرمایهگذاری تشویق کنند».
وی در عین حال تاکید کرد که اوج کلاهبرداری بین سالهای 2016 تا 2018 رخ داده است و اکنون سرمایهگذاران در بازار ارزهای دیجیتال کمتر در برابر چنین کلاهبرداریهایی آسیبپذیر هستند.
الکساندر استاچچنکو همچنین معتقد است که بسیاری از صرافیهای بزرگ ارزهای دیجیتال اکنون امنیت تراکنشهای خود را در برابر هکرها افزایش دادهاند. مانوئل والنت همچنین گفت که سطح نظارت به حدی افزایش یافته است که کلاهبرداران با وجود پنهان کردن رمزهای عبور که سالها به سرقت رفتهاند، نمیتوانند از آن استفاده کنند.
[ad_2]