[ad_1]
روآرو-فیزیکدانان ابزارهایی را بر اساس “معادله دریک” معروف برای محاسبه تعداد شریک احتمالی شما ایجاد می کنند.
به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، معادله دریک برای پیش بینی شانس یافتن خرد ایجاد شد. این معادله بر اساس متغیرهای مختلفی از جمله نرخ سیاره و حیات بیگانه است. فیزیکدانان این معادله را به یک ماشین حساب آنلاین برای یافتن «شریک» تبدیل کرده اند.
با وارد کردن تعدادی متغیر، می توانید تصور کنید که چند نفر معیارهای شما را برای مشارکت دارند.
اگر چنین است، چرا من تنها هستم؟ یا کسی برای من هست؟ فیزیکدانان و برنامه نویسان کامپیوتر ابزارهایی دارند که می توانند مفید باشند. استیون وودینگ از ساوتهمپتون عشق را با آمار فیزیک و نجوم ترکیب می کند تا ابزاری برای محاسبه شانس یافتن “یک” ایجاد کند. این تلاش بر اساس معادله معروف دریک است که توسط ستاره شناس آمریکایی Dr. فرانک دریک در سال 1961 به عنوان راهی برای مطالعه امکان یافتن حیات بیگانه هوشمند در جهان.
این فرمول به عوامل غیرممکن اشاره دارد، از میانگین سرعت تشکیل ستاره تا بخشی از سیاره که حیات هوشمند را توسعه می دهد. علم داده وودینگ این رویکرد را در دنیای دوستیابی اعمال کرده است و با در نظر گرفتن تعدادی از عوامل از جمله نرخ رشد جمعیت، جذابیت، محدوده سنی و سطح تحصیلات، شانس عاشق شدن را پیش بینی می کند.
این معادله حتی شانس یافتن عشق را با شانس یافتن یک غریبه بر اساس ترجیحات شخصی شما مقایسه می کند که شامل نظر شما در مورد زیبایی ظاهری شما می شود. وودینگ گفت: “در مورد من، شانس یافتن عشق 2.1 برابر بیشتر از عشق در فاصله 1000 سال نوری است.” هنگامی که فرانک دریک معادله خود را توسعه داد، هدف او یافتن موجودات زنده در فضا یا گفتن “ما می دانیم که حیوانات در فضا وجود دارند” نبود، بلکه بیشتر تحریک گفتگو بود.
وودینگ می گوید که رویکردی مشابه دارد و همه را تشویق می کند تا از این معادله استفاده کنند و شانس خود را برای یافتن عشق با یک مفهوم علمی ببینند. این اولین بار نیست که این معادله به موضوع یافتن عشق تبدیل می شود.
پیتر بکوس که اکنون استاد دانشگاه منچستر است، در سال 2010 از معادله دریک استفاده کرد و تخمین زد که تنها 26 زن در بریتانیا از نظر ظاهر، سن و هوش برای او مناسب هستند. بکوس از 285000 شانسی که برای یافتن “یک” داشت، رز را در یک مهمانی شام ملاقات کرد و در سال 2013 این زوج ازدواج کردند. وودینگ افزود: به عنوان یک عاشق بیگانه، من واقعاً به مفهوم به کار بردن معادله دریک در دنیای دوستیابی علاقه مند هستم.
معادله دریک بیان می کند: N = R * x Fp x Ne x Fi x Fc x L، و پیشرو دریک پیامبر تخمین می زند که ممکن است 10000 تمدن در کهکشان ما وجود داشته باشد.
در معادله معروف Drake N، تعدادی تمدن در کهکشان وجود دارد که ممکن است بتوانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم. وقتی صحبت از عشق به میان می آید، چوب اندازه گیری های نخبه را به مقیاس های انسانی تبدیل کرده است.
معادلات معادلاتی هستند که برای تخمین تعداد تمدن های فرازمینی قابل شناسایی در کهکشان راه شیری استفاده می شوند. این معادله در نجوم زیستی برای کشف هوش فرازمینی استفاده می شود. فرانک دریک، استاد بازنشسته نجوم و نجوم فیزیک در دانشگاه کالیفرنیا، سانتا کروز، معادله را اختراع کرد.
[ad_2]