[ad_1]
دکتر امین باقری;تاریخ دفاع مقدس برای پیروزی در شرایط سخت و مهم درس های زیادی برای آموختن دارد. در تحول تصمیم گیری و مدیریت جنگ، اهدافی وجود دارد که باید به آنها توجه شود تا از فرصت استفاده شود و در مسیر سعادت ملت موفق شود. فراز و نشیب رزمندگان هشت سال دفاع مقدس می تواند سیر و سلوک ما را از جهات مختلف به سوی رشد و تعالی هدایت کند.
رفتار و نگرش شهید حسن باقری از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس نمونه ای از تلاش یک ساعته برای رسیدن به موفقیت است که در نهایت هوش را می سازد و نتایج شگفت انگیزی را برای عملکرد وی به ارمغان می آورد. مسئول طراحی.
حسن باقری یکی از هزاران شهید سرافراز مهین عزیزمان است که کارش و خاطراتی که همکارانش از شیوه مدیریت او به نمایش گذاشته اند نشان می دهد که فرماندهی او پتانسیل عظیمی را برای آموزگاری جوانان و آینده فراهم می کند. نسل .. شهید حسن باقری از فرماندهان ویژه سال اول دفاع مقدس بود که در عملیات های فتح المبین، طریق القدس و بیت المقدس و در آزادسازی خرمشهر نقش آفرینی کرد. وظیفه اصلی برنامه ریزی بود. و عملیات در قرارگاه نصر.
پیروزی بر هشت سال دفاع، ثمره رزمندگان با انواع و اقسام مسئولیت هاست و شهید حسن باقری هر کدام با فرهنگ شجاع و فرهیخته ایثار و فداکاری در راه مرام کشور، رزمنده ای است. سقوط از دریای گرمسیری غرور و مراقبت مکتب خون و شهادت است. این شهید سرافراز مانند سایر شهدا و رزمندگان به عنوان یکی از فرماندهان ارشد جنگ می توانست در برنامه ریزی عملیات موفق سال های اول جنگ نقش اساسی داشته باشد.
او پیوسته اطلاعات لازم را از توانایی ها و امکانات و دشمنان خود جمع آوری می کرد و آنها را به بهترین شکل ممکن تفسیر و استفاده می کرد. با موفقیت و با تمام وجود پس از هر عملیات شروع به طراحی عملیات بعدی کرد. او بهترین اطلاعات و نصیحت ها را به بالاترین فرماندهان و تصمیم گیران جنگ ارائه می کرد و چون واقعیت ها و توانمندی های منطقه عملیاتی خود و امکانات و توانایی های دشمن را می شناخت و در اختیار آنها قرار می داد. تلاش، از نصیحتی که به او کرد، با قاطعیت کامل و کامل دفاع شد.
او هوشمندانه طراحی می کرد و در بسیاری از جلسات به شدت بر سر طراحی ناقص بحث می کرد. او به اطلاعات ناقص تکیه نمی کند و در تصمیم گیری تردید دارد. این نابغه جنگ پیش از عملیات اولیه والفجر در منطقه عملیاتی فکه به درجه رفیع شهادت نائل آمد که یادگار آن شهید بزرگوار اکنون محل تأمل در مسیر پیروزی بزرگ و زیارتگاه دوستان است. . و غیرت ایران اسلامی.
یادمان شهید حسن باقری در محل وفاتش در منطقه فکه مانند پادگان گلف در دوران جنگ، جای تفکر است. شهید حسن باقری در 9 بهمن 1331 درگذشت. تاریخ جنگ نشان می دهد که تمام اقداماتی که شهید باقری اکنون به پیروزی مقتدرانه برای کشور ما انجامیده است. آنچه شهید باقری را به افتخار «نابغه جنگی» او ارج می نهد، مدیریت خوب او در جنگ است. در حال حاضر مدیریت سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از نیازهای اصلی کشور برای دستیابی به بهترین اقدامات اصلاحی است.
پر واضح است که بخشی از مدیریت از طریق یادگیری حاصل می شود و بخشی نیاز به یادگیری در حین کار و عملیات دارد. جنگ و شرایط انقلاب فرصت های آموزشی و یادگیری رزمندگان را به حداقل رساند و این هنر مرد خدا بود که توانست در آن شرایط چهره موفقی خلق کند. در عمل، تمام پس انداز خود را به کار می گیرند و در سایه فرهنگ فداکاری و عقلانیت برای کشورمان به نتایج مطلوب می رسند.
شهید حسن باقری هنوز فرصت حضور در دوره های عالی فرماندهی و فنون رزمی را پیدا نکرده است، هنر او آموختن آموخته های خود و همرزمانش در مقایسه با دانش افسران برجسته دنیا در همین چند ماه است. در طول سالها یاد گرفت..
آنها میتوانند انبوهی از خلاقیت را در رهبری یک سازمان، استفاده بهینه از همه امکانات و مدیریت، و تمرکز بر طراحی عینی، هدایت منابع و امکانات به سمت نتایج دلخواه به کار گیرند. در واقع شهید حسن باقری در دوران مسئولیت خود دانش و هنر مدیریت جنگ را به بهترین شکل ممکن در خود جای داد و نتایج عملیاتی که طراحی کرد مشخص بود.
طراحی عملیات نظامی در واقع برای واحدها و یگان های نظامی انجام می شود و این فرآیند توسط فرماندهان ارشد برای دستیابی به اهداف مشخص طراحی می شود. بقایای برنامه ها، طرح ها و اقدامات عملیاتی شهید حسن باقری نشان می دهد که شهید باقری بر طراحی واقعیت خود تکیه کرده و تمام اطلاعات لازم را که چه در روز و چه شب در شرایط سخت دریافت کرده، ثبت و تفسیر کرده است. طراحی عملیات فتح المبین، عملیات قدس و بیت المقدس و دستیابی به اهداف و پیروزی های رزمندگان و نقش مهمی که در آزادسازی خرمشهر داشتند، نشان می دهد که علم و هنر چگونه می تواند باشد. دور هم جمع شده. پیروزی های مستمر
هنر شهید حسن باقری که ناشی از عشق و علاقه او به نظام و میهن است، تفاوت رزمندگان پیروز را در اجراها و طراحی های کنونی شهید حسن باقری و اجراهای بعدی به تصویر می کشد. قطعا توسط علمای جنگ بوده است.
یکی از تفاوت های اساسی در نحوه کار شهید حسن باقری، دقت در جمع آوری داده ها و استفاده خردمندانه از اطلاعاتی است که شاید در نظر دیگران اهمیت چندانی نداشته باشد که این امر مستلزم آگاهی از قابلیت ها و امکانات جنگی و تصمیم گیری است. سازنده بر اساس این اطلاعات می گیرد.
شهید حسن باقری اطلاعات مورد نیاز را با اطمینان کامل دریافت می کرد و تمرکز بر جمع آوری و تفسیر دقیق اطلاعات بر اساس اهداف تعیین شده از امتیازات وی بود. پیروزیهای غرورآفرین رزمندگان در سالهای ابتدایی جنگ و در عمل با طراحی شهید حسن باقری نشان میدهد که وی دارای سبک مدیریتی، طراحی و عملیات منحصربهفردی است و این سبک سرشار از درایت، نگرش، عشق و علاقه است.
در زمانی که جنگ بر موقعیتهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی حاکم است، پیروزیهای نظامی کار را برای دیپلماتها در سیاست، برای اقتصاددانان در تجارت، و برای دانشمندان فرهنگی و متمدن بسیار آسانتر میکند. کاری که دانشمندان و دانشمندان هسته ای ما در حوزه های دیگر انجام می دهند، یک توانمندسازی ملی در همه زمینه ها و گامی در جهت توانمندسازی ملی است.
اولین آجر در طراحی هر پروژه، داده های آن پروژه است. اگر داده ها به درستی و قابل اعتماد جمع آوری نشود، هر طرحی که بر اساس داده های ناقص و نادرست باشد، آن معماری را به سمت ثریا متمایل می کند. شاید درسی که امروز جامعه ما به آن نیاز دارد و باید از شهید حسن باقری بیاموزد این باشد که برنامه های خود را بر روی داده های دقیقی بسازیم که از صحت داده ها مطمئن باشیم.
اطلاع رسانی دقیق برای تصمیمات مدیریتی شهید حسن باقری که شهادتنامه وی برای کسب اطلاعات از رفتار دشمن برای برنامه ریزی عملیات والفجر اولیه در برج مراقبت تنظیم شد بسیار مهم است. در این میان مسئولان کشور نیازمند ایثار و فرهنگ ایثار و رفتار انقلابی توأم با درایت، یاد و خاطره رزمندگانی که جان خود را در راه ملت فدا کردند و جانفشانی های رزمندگان هشت ساله دلاور است. برای حفاظت از وارثان مقدس برگ در تاریخ ایران در سالگرد پیروزی اسلام گرامی باد.
شهید حسن باقری ستاره ای درخشان در آسمان خرد و مجاهدت است و به عنوان چشمه عشق و میهن دوستی هنر و ابهت خود را به رخ همه انسان ها کشیده اند.
[ad_2]