[ad_1]
یکی از کارهای مهم و زمان بر برای اکثر خانم ها آشپزی است. سرعت تمرین در تهیه غذاهای سالم و مغذی برای این دسته از خانم ها بسیار حائز اهمیت است، بنابراین در این مقاله نکاتی را برای شما در نظر گرفته ایم تا بتوانید با استفاده از آنها در مدت زمان کوتاهی دستور پخت و غذاهای مورد علاقه خود را تهیه کنید.
آیا شما هم از آن دسته کارگران و خانم های خانه دار هستید که با یک دست چند وسیله جمع آوری می کنید و سعی می کنید آنها را سالم به مقصد برسانید؟ این وضعیت امروز همه زنان شاغل است. رسیدگی به امور خانه از یک سو و رسیدگی به کارهای بیرون از سوی دیگر باعث می شود زنان شاغل به دنبال راه هایی برای سرعت بخشیدن به کار روزانه خود باشند. یکی از کارهای مهم و زمان بر برای اکثر خانم ها آشپزی است.
با این ترفند آب سریعتر به جوش می آید
بیشتر غذاها به آب جوش نیاز دارند. اگر در حال پختن ظروفی هستید که باید با آب جوش شسته شوند و برای این کار عجله دارید، کمی نمک به آب سرد اضافه کنید. به این ترتیب آب سریعتر به جوش می آید.
برنج را سریعتر بپزید
اگر فرصت درست کردن کلوچه برنجی را ندارید یا جزو خانم هایی هستید که دوست ندارید از شب قبل غذا درست کنید، می توانید با این محلول برنج را سریعتر تهیه کنید. باید صبح یا شب آبیاری کنید. البته یک تکه فرنی برنج بردارید سپس زیر قابلمه کاسه ای آماده کنید و داخل قابلمه بریزید و قابلمه را در یخچال قرار دهید و وقتی به خانه رسیدید به برنج آب و روغن اضافه کنید و برنج را بجوشانید.
یخ زدایی سریع ماهی
بهترین راه برای منجمد کردن ماهی، قرار دادن ماهی در شیر است. شیر طعم یخ ماهی را از بین می برد و طعم تازه ای به آن می دهد.
طرز پخت گوشت منجمد
اگر شانس کمتری برای یخ زدایی گوشت دارید به این نکات توجه کنید. لازم نیست منتظر آب شدن یخ باشید. فقط کف ظرف را کمی روغن بریزید و گوشت را به روغن آغشته کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت بپزد و روی حرارت ملایم منجمد شود. البته، برای این مورد، کوفته ها باید قبل از پختن باز شوند. آن را در آب داغ قرار دهید تا زودتر یخ بزند.
در آخر نمک اضافه کنید
نمک غذا را دیرتر درست می کند. اگر غذای شما استیک تهیه شده با گوشت قرمز است، بهتر است در مراحل پایانی کار نمک اضافه کنید. افزودن نمک در مراحل اولیه از پختن گوشت جلوگیری می کند.
با پیاز سرخ شده
داشتن پیاز سرخ شده در فریزر یک نکته برای سرعت بخشیدن به پخت و پز است. البته این را بدانید که پیاز و سیر سرخ شده را می توانید تا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید. اما اگر پیاز سرخ شده تازه دوست دارید، می توانید از این استراتژی برای سرعت بخشیدن به حرفه خود استفاده کنید. برای سرخ شدن سریع پیاز، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید. این کار باعث می شود پیازها سریعتر سرخ شوند و طعم بهتری پیدا کنند.
تکنیک های پخت سریع لوبیا
بهترین راه این است که ابتدا لوبیاها را در یخچال قرار دهید، اما اگر لوبیاها از قبل خیس شده اند و زمان خیس کردن حبوبات را ندارید و عجله می کنید تا بپزند، بگذارید بجوشد و اضافه کنید. 1 عدد خیار را در آب جوش بجوشانید و بگذارید بجوشد. روش دیگر استفاده از زیره است. در مدتی که حبوبات در حال جوشیدن هستند، سرخس کامل را در کیسه پارچه ای بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید.با هم. این کار باعث از بین رفتن التهاب لوبیا می شود.
برای پخت سریعتر حبوبات می توانید از اجاق گاز استفاده کنید. یکی دیگر از روش های سریع پخت حبوبات این است که حبوبات را شسته و در کیسه ای بریزید و به اندازه کافی آب جوش بریزید و درب آن را ببندید. بگذارید حداقل 12 ساعت در طول شب بماند.
سبزیجات سرخ شده را خیس کنید
استفاده از سبزیجات سرخ شده آماده یکی دیگر از راه های تسریع در پخت است. سرخ شده و کبابی تند، سبز، کاکائو و سبزیجات سرخ شده می تواند بسیار مفید باشد. اما در نظر داشته باشید که حداکثر عمر نگهداری این مواد 3 ماه است.
سیب زمینی ها را سریعتر بپزید
برای اینکه سیب زمینی ها زودتر بپزند، آن ها را به قطعات کوچک خرد کرده و در آب جوش بریزید تا نیم پز شوند. افزودن نمک به سیب زمینی آب پز فرآیند پخت را تسریع می کند. حالا می توانید سیب زمینی را سرخ کنید یا از آن کاکائو درست کنید.
طرز پخت مرغ و گوشت بلند آب پز
یک قاشق غذاخوری سرکه را به آبگوشت اضافه کنید. این باعث می شود که گوشت شما سریعتر بپزد و معده شما کوچک شود.
منبع: ایرنا
[ad_2]